pühapäev, 14. jaanuar 2018



Linda Howard "Iseseisev naine"

Ersen, 2016, 240 lk


Raamatupoe lehel tutvustus

Seitse aastat on möödas sellest, kui Rhy Baines nägi viimati oma lahus elavat abikaasat Sallie Jerome´i. Sellest saadik on Sallie nende purunenud abielust üle saanud ning keeranud elus täiesti uue lehekülje, mille juurde kuulub uus imago, uus suhtumine ja ajakirjanikukarjäär ühe Ühendriikide juhtiva ajakirja toimetuses. Kui Rhyst saab selle ajakirja väljaandja, huvitab Salliet, kas mees ta üldse äragi tunneb. Lõpuks on temast saanud see enesekindel naine, keda Rhy alati soovinud oli. Ainult et nüüd tuleb Salliel välja selgitada, kas Rhy on ikka veel see, keda tema tahab...



Lugu haaras kohe algusest kaasa. Mees ja naine olid abielus. Mees pidi oma töö tõttu palju reisima, naine ei suutnud sellega leppida. Kaasnesid pidevad tülid. Lõpuks mees lahkus nende ühisest kodust, ent kumbki ei soovinud abielu lahutada. Naine, kes enne oli kodukana, läks õppima ja hakkas tegelema iseendaga. Varasemalt paistis tema ainus hobi olevat oma meest koju oodata. Naine omandas teadmised ja sai reporterina tööle. Ta oli edukas. Huvitava elu tulemusena kaotas naine justkui iseenesest ka oma lisakilod. Temast oli saanud läbinisti uus inimene. 

Mees ja naine kohtusid töö tõttu seitse aastat hiljem. Mees märkas kohe, et naine oli tohutult muutunud. Nad mõlemad tunnistasid, et mõtlesid kogu selle aja teineteise peale ning otsustasid uuesti kooselu proovida. Algselt naine punnis vastu, kuna ei soovinud oma iseseisvusest loobuda. Mees oli aga kindel, et soovis just selle naisega oma elu veeta. Suhted soojenesid. Naine jäi mehest rasedaks ja kirjutas valmis romaani, mida oli ammu teha soovinud. 

Mõnus naistekas!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.