neljapäev, 23. veebruar 2017



"SALADUS  SINU  SEES"

2. osa
Kentaur, 2017, 168 lk


„Saladus sinu sees” on mõtteline järg Maria Lepmaa esimesele romaanile „Saladuse jõud”.
Mitme naise unistused on täitunud. Gea elab oma unelmate kodus ja töötab valitud erialal, jagades elu parima mehega, keda ta soovida oskas. Kristel on leidnud suurepärase abikaasa ja saanud emaks. Irinal on päris oma mees, kes ei kiirusta tema juurest koju abikaasa juurde ning Viivika pereelust on truudusetuse pilved kadunud.
Ometigi veeretab elu kõigi naiste teele uusi katsumusi ning tuleb tõdeda, et ükski rahulolu pole loodud muutumatuna kestma jääma.



Lugejate kommentaare:


Sirje Roo:
"Romaan jutustab esimese osa „Saladuse jõud“ tegelaste edasisest elukäigust. Nende hingeelust, muredest ja rõõmudest. Selleks aga, et mõista raamatu pealkirja, peab ise raamatu läbi lugema. Hea ja õpetlik raamat!"

Karin Tammeleht:
"Saladus sinu sees ja ümber võiks ju öelda. Gea on oma eluga rahul aga samas ikka on midagi, mis ei sobi. Kahju oli Kristelist, keda ei mõistnud mees ega ka ämm, aga kes leidis omale jumala, kes oli tema jaoks vahepeal kadunud. Kahju oli Viivikast, kes andestas Valdekule, aga kes otsustas natukeseks reisile minna, et naine polevat tema vääriline. Viivika väärivat paremat. Irina aga tundis, et kaotab oma elu üle kontrolli, aga eks Monica tõi ta elule tagasi. Irina ei olnud naine, et olla kodukana.
Sellised mõtted tulid, kui lugesin raamatut. Jään ootama uusi raamatuid."

Pille Pant:
"Mõnus jätk esimesele osale. Huvitav oli lugeda, sain kohe esimese kättevõtmisega läbi. Põnev oli juba esimest osast tuttavatele tegelastele kaasa elada. Mulle meeldis!"

Helve Koppa
"Lugedes Saladuse jõudu, mõtlesin, et kirjutatud nagu tegelikust elust. Saladus sinu sees oli ka kaasakiskuv, hea, et mitmeid lahendusi tekkis elusaatusi muutes."

Liisi Päevatalu
"Väga head raamatud, elust enesest. Läbi loetud nii "Saladuse Jõud" kui ka "Saladus sinu sees".

Airi Aruoja
"Väga head raamatud, soovitan soojalt!"

Ingrid Järv
"Lugesin "Saladus sinu sees", päris hea. Lugedes tuli meelde ka "Saladuse jõud", mis mulle isegi rohkem meeldis, tegevus oli haaravam."

Mare Jakobson:
"Lugesin kõik kolm osa ühe jutiga läbi. Nii huvitav, et ei saanud pidama."





Lugesid minu raamatut?
Ootan meeleldi tagasisidet!
Olen leitav Facebookist,
samuti võid mulle julgelt kirjutada:

maria.lepmaa@gmail.com





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.