neljapäev, 23. veebruar 2017


"KUU,  RÄÄGI  MINUGA"


Hea Tegu, 2017, lk 104


Peategelasel Maarjal on palju küsimusi ja siseheitlusi, millele ta vastuseid otsib.
Sügava mõttega sisu on kirja pandud arusaadavalt, mida on kerge lugeda. 
Lihtsad arutelud viivad mõistmiseni, mis on elus oluline.
Raamatust võib leida mitmeid olulisi mõtteid, mille üle mõtiskleda.



Lugejate kommentaare:

Helve Väärmaa:
"Hea raamat, mulle väga meeldis! Soovitan kõigil lugeda - nii noortel kui vanadel. Selles leiate paljudele küsimustele vastused ja mõtteid elu üle mõtisklemiseks."

Merlin Turja:
""Kuu, räägi minuga" on super hea raamat! Sain raamatu ja kohe lugesin ka läbi, ilma et oleksin kordagi käest pannud."

Aili Mets:
"Meeldis väga, sest tundsin ka ennast ära selles loos ja mõttemaailmas. Igati tänapäevane!"

Sirje Jaanikesing:
"Läbi loetud. Igal juhul nii nooremad kui ka vanemad inimesed peaksid leidma sealt nii mõndagi, mis paneb analüüsima ja mõtlema, kuidas me elame. Võib-olla paljud tunnevad sama, mida peategelane."

Helve Koppa:
"3-aastane lapselaps ütles, et mamma saigi kuu raamatu otsa. 2 päeva lugesin, arvatavasti loen veel, raamatus mitmeid elulisi mõtteid, mille üle tahan veel mõtiskleda.Teismelisest tütretütrest hakkasin kohe paremini aru saama."

Marika Tultseva
"Kuu, räägi minuga" loetud. Alguses oli sõna ja sõnaga loodi maailm! Liisu sõit bussis koos vana taaduga... jäin sõnatuks... kui reaalne tõde ja silmade avaja."

Siret Kullerkupp:
"Tõesti mulle meeldis ja tekkis tunne, et see ongi minust ja minu mõtetest kirjutatud, olen ka juba lapsepõlvest peale olnud kuulembeline ja üksi uitaja, proovides aru saada maailmaasjadest, ja nüüd seda lugedes tuli kõik uuesti silme ette ja pani taas mõtlema paljude asjade üle hoopis teisiti..."

Tiina Tuhkanen-Kostrova:
"Alguses näis raamat olevat värvikas ilukirjanduslik teos, väiksest tüdrukust. Tegelikult on see raamat aga midagi palju enamat. Väga sügavamõtteline, olulisi teemasid meelde tuletav ja üles äratav.  Puudutab otse naelapea pihta otsivat, omadega uitama läinud, puntrasse kinni jäänud hinge. Raamat aitab leida, mis on oluline ja mis vähem oluline. Kindlasti loen kunagi veelkord läbi. Julgen ka teistele soovitada, kes on jõudnud omadega punkti, kus ootavad vastuseid... siin raamatus on vastus."

Karin Tammeleht: 
"Kuu, kallis kuu, räägi minuga. Selline mõnus mõte tuli mulle pähe, kui kusagil poole peal olin. Kahjuks peab tõdema, et ega tõesti ei taha me endast väiksemaid kuulata ja ega ei oska ka teisi kuulata. Omast arust kuulame, aga tuumani ei jõua.
Olles samastunud Maarjaga siis hakkasin mõtlema, et kui minagi väiksem olin, siis minulegi meeldis looduses olla ja õnneks minul loodust jätkus. Nüüd aga vahel tunnen vajadust loodusesse kaduda, kas või natukeseks ja lihtsalt kuulata ja olla.
Mõnus lugemine ja parasjagu mõtlemapanev!"

Helje Madisson:
"Raamatu esimeses veerandis pidin möönma kirjutaja suurepärast oskuslikkust põimida sügavad siseheitlused nauditavaks dialoogiks. Võluv lihtsus ja selgus ilmnes ka tüdruku iseolemise mõtteavaldustes. Olles lõpetanud viimase lehekülje vajusin mõttesse ja pidin tunnistama, et tegelikult nii see elu käibki! Kel läheb aega pikemalt, kel lühemalt..."

Aili Tamsalu
"Mõnus lugeda. Raamatu esimene peatükk peaks olema kohustuslik kõigile meile - lastevanematele, kellel on kiire elutempo. Ärge unustage, et teie lastel on teid vaja! Kasvõi kuulamiseks, mis neil öelda on... Uskuge, me õpiks nii mõndagi, mis elurutus ununenud ja kaduma läinud. Kui lugema hakkate, ei lõpeta enne, kui läbi saab! Ilus, eluline ja natuke valus, mõtlemapanev igal juhul..."

Ülle Vahtra:
"Lugesin "Kuu, räägi minuga". Huvitav oli, ühe õhtuga sai läbi. Pani mõtlema!"




Lugesid minu raamatut?
Ootan meeleldi tagasisidet!
Olen leitav Facebookist,
samuti võid mulle julgelt kirjutada:

maria.lepmaa@gmail.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.