reede, 30. märts 2018



Robyn Carr "Neli sõpra"

Ersen, 2018, 328 lk


Tutvustus

New York Timesi menuautori Robyn Carri lugu neljast sõbrast, kes on otsustanud leida oma tee. Lõpuks saab neile selgeks, mida tähendab olla abikaasa, ema, armastaja ja sõber... Ja mis kõige olulisem: olla mina ise.
Gerri ei suuda otsustada, mis on hullem, kas teadasaamine, et tema kaljukindlas abielus on suured mõrad, või viha, mida ta neid parandades tunneb. Tema, kes ta on alati olnud sõprade ja kolme ebakindla teismelise kindel kalju, peab nüüd hoolikalt endasse vaatama. Sel teekonnal avanevad silmad ja ta muutub täielikult.
Andyl ei ole meestega vedanud ja ta on juba veendunud, et ei leiagi kunagi püsivat armastust. Kuni ta avastab, et talle meeldib lihtsakoeline töömees – mees, kellel puuduvad omadused, mis teda tavaliselt paeluvad. Ta peab läbi mõtlema, mida ta üldse elult ootab.
Sonja alatised tasakaaluotsingud purunevad kildudeks, kui tema abikaasa teatab, et tal on sellest new age’i jamast kõrini, ja kõnnib minema. Nüüd ei suuda ükski taimetinktuur ega puhastusrituaal taastada naise tasakaalu ega selget mõistust.
Kummalisel kombel on just BJ, tagasihoidlik uustulnuk Mill Valleys see, kes nende sõpruskonnaga liitudes kõike muudab. Naine, kellel on süngeid saladusi, avab end naabritele ja koos aitavad nad üksteist tagasi õigele teele, saades tugevamateks inimesteks ja lähedasteks sõpradeks.



Kohe algusest haaras raamat kaasa. Huvitav lugemine neljast naisest, nende katsumustest ja probleemidega toimetulemisest. 

Mõne nädala jooksul lähevad kolm paari lahku. Iga naine reageerib lahkuminekule omal viisil. Kes ja kuidas oma eluga edasi oskab minna, saab igaüks juba ise soovi korral raamatust lugeda.

 Ei olnud üksnes kerge naistekas, vaid pani ka sügavamalt kaasa mõtlema! Meeldis! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.