laupäev, 18. märts 2017


J. Hohnberger koos Tim ja Julie Canutesoniga
                       "Kutse vaikusse"



Raamatupoe lehel olev tutvustus:

Peamiselt keskendub raamat üleskutsele muuta südant ja oma elu fookust. Kindlasti ei sobi kõigile meist maal elamine ja see ei olegi autori eesmärk. See raamat kutsub meid üle vaatama prioriteete oma elus, see paneb meid analüüsima, kuidas leida üha kiirenevas maailmas üks vaikne paik ja rahulik aeg... 


Raamatu sisu ümber jutustama ei hakka, kuna võiks ikkagi ise läbi lugeda, et mõista, mida ja millest autor räägib. Ei usu, et piisaks vaid ühekordsest lugemisest, kuna raamatu sisu on sügav ja paneb pikemalt mõtlema olulise üle. Lühidalt kokkuvõtteks: ühel heal päeval taipas peategelane, kes elas täiesti tavalist elu, et ta oli ikkagi rahulolematu. Mida ta siis ette võttis ning milliseks tema elu kujunes, saab igaüks juba soovi korral ise lugeda.

Autor kutsub tulema vaikusse, eemalduma pidevast infomürast, et kuulda ja kuulatada...


Tsitaate raamatust: 

„Ma tundsin, kuidas pinge, mida olin kogu aeg endaga kaasas kandnud, justkui valgus minust välja ja selle asemele tulid rahu ja vaikuse alged.“ (lk 22)

„Paljude inimeste jaoks näib teistest erinev olemine suurima kuriteona. Maailm on seadnud normaalse käitumise standardid, mis ei põhine ei loogikal ega tervel mõistusel, vaid on pelgalt kirjamentaliteedi tulemus. Kui kõik seda teevad, siis järelikult peab see õige olema. (lk 89)

„Abi leidmiseks peame oma mugavustsoonist välja tulema.“ (lk 155)

„Ma soovin südamest, et ka sina võiksid maitsta rahu oma elus. Ma usun, et see on ka sinu südame igatsus. Oled sa nõus seda vastu võtma? Oled sa nõus riskima, et seda saavutada? Kas tuled vaikusse?“ ( lk 170)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.